Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek


Anne-Marie schreef op 27-12-2013

Nogmaals bedankt voor de snelle service! De pop ziet er mooi uit en onze dochter is er superblij mee!

m.wouters schreef op 27-12-2013

Ik wil even melden ,dat het pakje goed is aangekomen. de kleertjes zien er nog heel mooi uit. heel erg bedankt voor de snelle service. m.wouters

Matthea Legemate schreef op 04-12-2013

Bedankt voor de snelle levering! Ik ben alleen niet heel erg te spreken met in welke staat ze aankomen... Gewoon een pop in een doos? Kon je er niet even een tas of iets dergelijks omheen doen? Maar goed, voor de rest is het goed en betaalbaar spul.

Samantha Orsel schreef op 04-12-2013

Bedankt voor de snelle levering .. de evelop was alleen wel stuk toen hij aankwam! Maar verder helemaal top .. Mijn dochter is er gelukkig mee en is er druk mee aan het spelen! Ik kijk nog even verder en denk dat er nog wel een aankomen komt! Ga zo door, en heel veel succes met je verdere verkoop!

Hanny van Gils schreef op 03-12-2013

Hartelijk dank voor de snelle service in deze drukke tijd. Wat was onze kleindochter blij met het babybornfietsje en bijbehorend fietspak met helm. Echt geweldig. Ook het balletpakje voor de pop zorgde voor een zalig snoetje want nu kon baby mee naar het balletklasje. Alles zag er nog prima uit. Ik koop vast nog eens iets.

Froukje schreef op 02-12-2013

Bedankt voor de snelle levering van de pop! Het ziet er precies zo uit als je op de website aangeeft. Ik denk dat onze dochter er veel plezier aan zal beleven! De handleiding die je via internet had gevonden en had nagestuurd, is ook handig. Zo weten we hoe we met het rugventiel kunnen omgaan en op welke manier je de fles moet geven of tranen kunt opwekken... Nu nog gaan doen... :-)

Evelien de Leeuw schreef op 02-12-2013

Wat een fijne website met overzichtelijk aanbod. Snelle en vriendelijke reacties. Een pop met reiswieg voor Sinterklaas. Ik ben er blij mee. Ik hoop onze dochter ook :- )

Esther schreef op 01-12-2013

Uitgebreide keus en spullen worden in goede staat snel geleverd!

Marit schreef op 26-11-2013

Mooie spulletjes en een snelle levering. Het eerste setje krijgt ons mannetje morgen in zijn schoen voor zijn eigen 'baby'. En wat een uitgebreide site! Dank je wel, groetjes, Marit

Danielle schreef op 25-11-2013

Wat een prachtige site! Ik heb een mooi slaapzakje besteld en een schattig roze jurkje. Geweldig snelle service en niet te zien dat de spulletje 2e handszijn! Bedankt!Laat een bericht achter in ons gastenboek