Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek


Etta schreef op 08-01-2014

Bedankt voor de snelle levering! Kleertjes zien er goed uit en dochter is er blij mee:)

Rinie de Bruin schreef op 08-01-2014

Pop vanmiddag gekregen, ziet er goed uit. Is prima als paspop om kleertjes voor de pop van mijn kleindochter te maken. Bedankt voor de snelle levering. Vriendelijke groeten.

Cynthia schreef op 03-01-2014

Hartelijk dank voor de goede service. De kleertjes leken net nieuw.

Nellie Wijnja schreef op 02-01-2014

Mooie zwem-babyborn gekocht voor de verjaardag van onze dochter. Ze is er dolblij mee ! Nu nog wat gewone kleertjes besteld, want anders heeft ze het zo koud.... Bedankt voor de nette levering.

Jannie Slootweg. schreef op 28-12-2013

Fijn, zo'n snelle levering! Schatje is het. Zag er goed uit. Kleindochter zal er zeker fijn mee spelen. Groet, Jannie.

Anne-Marie schreef op 27-12-2013

Nogmaals bedankt voor de snelle service! De pop ziet er mooi uit en onze dochter is er superblij mee!

m.wouters schreef op 27-12-2013

Ik wil even melden ,dat het pakje goed is aangekomen. de kleertjes zien er nog heel mooi uit. heel erg bedankt voor de snelle service. m.wouters

Matthea Legemate schreef op 04-12-2013

Bedankt voor de snelle levering! Ik ben alleen niet heel erg te spreken met in welke staat ze aankomen... Gewoon een pop in een doos? Kon je er niet even een tas of iets dergelijks omheen doen? Maar goed, voor de rest is het goed en betaalbaar spul.

Samantha Orsel schreef op 04-12-2013

Bedankt voor de snelle levering .. de evelop was alleen wel stuk toen hij aankwam! Maar verder helemaal top .. Mijn dochter is er gelukkig mee en is er druk mee aan het spelen! Ik kijk nog even verder en denk dat er nog wel een aankomen komt! Ga zo door, en heel veel succes met je verdere verkoop!

Hanny van Gils schreef op 03-12-2013

Hartelijk dank voor de snelle service in deze drukke tijd. Wat was onze kleindochter blij met het babybornfietsje en bijbehorend fietspak met helm. Echt geweldig. Ook het balletpakje voor de pop zorgde voor een zalig snoetje want nu kon baby mee naar het balletklasje. Alles zag er nog prima uit. Ik koop vast nog eens iets.Laat een bericht achter in ons gastenboek