Welkom!!

Beste klanten,

Leuk dat u mijn webshop hebt gevonden. Ik heet u van harte welkom. Kijk gerust rond in het shop gedeelte. Ik heb poppenkleertjes in allerlei maten. U kunt gewoon alles bekijken, maar ook selecteren op maat of een zoekterm invoeren. Bij mij thuis (in Zoetermeer) komen kijken en passen is, op afspraak, ook mogelijk.
Graag tot een bestelling!

Groetjes van Suzanne

Informatie

In mijn webwinkel vindt u tweedehands poppenkleertjes, van het zapf baby born merk, andere merken en ook door mensen zelfgemaakte kleertjes voor o.a. de babyborn, de Chou Chou en de Annabell poppen.

Ook verkoop ik babyborn poppen en andere poppen en toebehoren.
Ik doe dit als particulier! Dit is dus geen bedrijf.

Er is ook een dame, Marij, die op deze site haar
zelfgemaakte poppenkleertjes verkoopt. U vindt haar onder het kopje 'andere verkopers'. Als u iets van haar bestelt, dan wordt uw bestelling doorgestuurd. Zij handelt de bestelling dus zelf met u af. De porto kan dan ook NIET gecombineerd worden met mijn artikelen.
 
Voor meer informatie en de algemene voorwaarden van deze webshop. Klik hier.

Verzendkosten

LET OP! de verzendkosten zijn omhoog gegaan per 1 januari 2018. Dit wordt zo snel mogelijk aangepast op de site. De nieuwe kosten worden al wel gerekend! Ook al staat het nog niet bij de artikelen.

Ik reken de verzendkosten van PostNL die ik zelf ook moet betalen. Pakketpost tot 10 kilo kost 6,95. Brievenbuspost hangt af van het gewicht. Meestal kan ik 2 tot 3 kledingsetjes versturen voor 3,32 euro portokosten.

De bestelde artikelen worden zoveel mogelijk gecombineerd verzonden, zodat u zo min mogelijk verzendkosten betaalt.

Kijk voor meer informatie en alle tarieven per 1 januari 2018 voor Nederland en Europa op mijn pagina over de verzendkosten. Klik hier.