Welkom!!

Beste klanten,

Leuk dat u mijn webshop hebt gevonden. Ik heet u van harte welkom. Kijk gerust rond in het shop gedeelte. Ik heb poppenkleertjes in allerlei maten. U kunt gewoon alles bekijken, maar ook selecteren op maat of een zoekterm invoeren. Bij mij thuis (in Zoetermeer) komen kijken en passen is, op afspraak, ook mogelijk.
Ik heb ook een Facebook pagina, hou deze in de gaten voor leuke nieuwtjes en acties!
LET OP: De website werkt alleen goed via de computer of laptop. Bestelt u dus a.u.b. via deze manieren. Via de telefoon en tablet lukt het niet goed!
Graag tot een bestelling.

Groetjes van Suzanne

Informatie

In mijn webwinkel vindt u tweedehands poppenkleertjes, van het Zapf baby born merk, andere merken en ook door mensen zelfgemaakte kleertjes voor o.a. de Babyborn, de Chou Chou en de Annabell poppen.

Ook verkoop ik Babyborn poppen en andere poppen en toebehoren.
Ik doe dit als particulier! Dit is dus geen bedrijf.

Er is ook een dame, Marij, die op deze site haar
zelfgemaakte poppenkleertjes verkoopt. U vindt haar onder het kopje 'andere verkopers'. Als u iets van haar bestelt, dan wordt uw bestelling doorgestuurd. Zij handelt de bestelling dus zelf met u af. De porto kan dan ook NIET gecombineerd worden met mijn artikelen.
 
Voor meer informatie en de algemene voorwaarden van deze webshop. Klik hier.

Verzendkosten

Ik reken de verzendkosten van PostNL die ik zelf ook moet betalen. Pakketpost tot 10 kilo kost 7,95. Brievenbuspost hangt af van het gewicht. Meestal kan ik 2 tot 3 kledingsetjes versturen voor 4,36 euro portokosten.
Verzending naar het buitenland/Europa móet met pakketpost en kan vanaf 4,90-8,40 euro.

De bestelde artikelen worden zoveel mogelijk gecombineerd verzonden, zodat u zo min mogelijk verzendkosten betaalt.

Kijk voor meer informatie en alle tarieven per 1 januari 2024 voor Nederland en Europa op mijn pagina over de verzendkosten. Klik hier.