Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek


Diana de wilde schreef op 21-11-2013

Ik erg blij dat ik jullie gevonden heb. Snelle levering en goedkoper dan jullie bestaat niet!!

Connie schreef op 21-11-2013

Wat een snelle service! Dinsdagavond een bestelling geplaatst, en vandaag al in de bus. Na lang zoeken vonden we bij jullie het originele Annabell speentje voor de versie 2 Annabellpop. We hadden al een versie 3 pop, maar het flesje en speentje bleken onderling dus niet uit te wisselen te zijn. Echter, het drinkflesje van de babyborn past wel op versie 2 van Annabell, dus dat probleem was al snel opgelost. Nu met speen erbij zijn we dus compleet. Fijn! Ook leuke schoentjes besteld en deze heeft Annabell ook al aan. We komen zeker nog eens terug tegen de tijd dat de Annabellen een broertje hebben gekregen ;-) Bedankt!

jeske galle schreef op 21-11-2013

het is een leuke webshop en betaalbaar.ik heb er leuke kleertjes van babyborn besteld

Ellen Schellekens schreef op 21-11-2013

Super service!! Snelle levering en snelle reactie per mail. Spullen inmiddels ontvangen en we zijn er erg blij mee...kortom TOP!!

Martine schreef op 20-11-2013

Snelle service en je krijgt wat op de foto en de tekst erbij wordt gezegt! Blij mee.

Suzan schreef op 15-11-2013

Heel erg bedankt voor de leuke kleren. Kan onze "bibi" zoals mijn 2 jarige dochter haar baby noemt, lekker warm de winter in!

Mirthe de Jong schreef op 12-11-2013

Wat een leuke site dit! Je wordt er helemaal hebberig van. Leuke dingen voor de 5e december besteld voor ons kleine meisje van 2. Ook erg blij met de oogjes. Ik was even bang dat ze te klein zouden zijn. Je ziet een klein randje, maar dat is niet storend. Ik kom hier vast nog eens terug!

Eva schreef op 11-11-2013

Wat een leuke en mooie winkel is dit, een uitvinding! Eindelijk betaalbare kleren voor de baby born. Ik heb uitgebreid besteld voor de meiden en ze zijn zo blij met alle spullen…! Dank Susanne om dit mogelijk te maken en voor de vriendelijke service.

Rebecca schreef op 10-11-2013

Hoi wet een leuk site!

Philip schreef op 03-11-2013

De webshop van Suzanne is erg leuk!
Laat een bericht achter in ons gastenboek