Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek


Froukje schreef op 02-12-2013

Bedankt voor de snelle levering van de pop! Het ziet er precies zo uit als je op de website aangeeft. Ik denk dat onze dochter er veel plezier aan zal beleven! De handleiding die je via internet had gevonden en had nagestuurd, is ook handig. Zo weten we hoe we met het rugventiel kunnen omgaan en op welke manier je de fles moet geven of tranen kunt opwekken... Nu nog gaan doen... :-)

Evelien de Leeuw schreef op 02-12-2013

Wat een fijne website met overzichtelijk aanbod. Snelle en vriendelijke reacties. Een pop met reiswieg voor Sinterklaas. Ik ben er blij mee. Ik hoop onze dochter ook :- )

Esther schreef op 01-12-2013

Uitgebreide keus en spullen worden in goede staat snel geleverd!

Marit schreef op 26-11-2013

Mooie spulletjes en een snelle levering. Het eerste setje krijgt ons mannetje morgen in zijn schoen voor zijn eigen 'baby'. En wat een uitgebreide site! Dank je wel, groetjes, Marit

Danielle schreef op 25-11-2013

Wat een prachtige site! Ik heb een mooi slaapzakje besteld en een schattig roze jurkje. Geweldig snelle service en niet te zien dat de spulletje 2e handszijn! Bedankt!

Diana de wilde schreef op 21-11-2013

Ik erg blij dat ik jullie gevonden heb. Snelle levering en goedkoper dan jullie bestaat niet!!

Connie schreef op 21-11-2013

Wat een snelle service! Dinsdagavond een bestelling geplaatst, en vandaag al in de bus. Na lang zoeken vonden we bij jullie het originele Annabell speentje voor de versie 2 Annabellpop. We hadden al een versie 3 pop, maar het flesje en speentje bleken onderling dus niet uit te wisselen te zijn. Echter, het drinkflesje van de babyborn past wel op versie 2 van Annabell, dus dat probleem was al snel opgelost. Nu met speen erbij zijn we dus compleet. Fijn! Ook leuke schoentjes besteld en deze heeft Annabell ook al aan. We komen zeker nog eens terug tegen de tijd dat de Annabellen een broertje hebben gekregen ;-) Bedankt!

jeske galle schreef op 21-11-2013

het is een leuke webshop en betaalbaar.ik heb er leuke kleertjes van babyborn besteld

Ellen Schellekens schreef op 21-11-2013

Super service!! Snelle levering en snelle reactie per mail. Spullen inmiddels ontvangen en we zijn er erg blij mee...kortom TOP!!

Martine schreef op 20-11-2013

Snelle service en je krijgt wat op de foto en de tekst erbij wordt gezegt! Blij mee.Laat een bericht achter in ons gastenboek