Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek


Esther schreef op 01-12-2013

Uitgebreide keus en spullen worden in goede staat snel geleverd!

Marit schreef op 26-11-2013

Mooie spulletjes en een snelle levering. Het eerste setje krijgt ons mannetje morgen in zijn schoen voor zijn eigen 'baby'. En wat een uitgebreide site! Dank je wel, groetjes, Marit

Danielle schreef op 25-11-2013

Wat een prachtige site! Ik heb een mooi slaapzakje besteld en een schattig roze jurkje. Geweldig snelle service en niet te zien dat de spulletje 2e handszijn! Bedankt!

Diana de wilde schreef op 21-11-2013

Ik erg blij dat ik jullie gevonden heb. Snelle levering en goedkoper dan jullie bestaat niet!!

Connie schreef op 21-11-2013

Wat een snelle service! Dinsdagavond een bestelling geplaatst, en vandaag al in de bus. Na lang zoeken vonden we bij jullie het originele Annabell speentje voor de versie 2 Annabellpop. We hadden al een versie 3 pop, maar het flesje en speentje bleken onderling dus niet uit te wisselen te zijn. Echter, het drinkflesje van de babyborn past wel op versie 2 van Annabell, dus dat probleem was al snel opgelost. Nu met speen erbij zijn we dus compleet. Fijn! Ook leuke schoentjes besteld en deze heeft Annabell ook al aan. We komen zeker nog eens terug tegen de tijd dat de Annabellen een broertje hebben gekregen ;-) Bedankt!

jeske galle schreef op 21-11-2013

het is een leuke webshop en betaalbaar.ik heb er leuke kleertjes van babyborn besteld

Ellen Schellekens schreef op 21-11-2013

Super service!! Snelle levering en snelle reactie per mail. Spullen inmiddels ontvangen en we zijn er erg blij mee...kortom TOP!!

Martine schreef op 20-11-2013

Snelle service en je krijgt wat op de foto en de tekst erbij wordt gezegt! Blij mee.

Suzan schreef op 15-11-2013

Heel erg bedankt voor de leuke kleren. Kan onze "bibi" zoals mijn 2 jarige dochter haar baby noemt, lekker warm de winter in!

Mirthe de Jong schreef op 12-11-2013

Wat een leuke site dit! Je wordt er helemaal hebberig van. Leuke dingen voor de 5e december besteld voor ons kleine meisje van 2. Ook erg blij met de oogjes. Ik was even bang dat ze te klein zouden zijn. Je ziet een klein randje, maar dat is niet storend. Ik kom hier vast nog eens terug!Laat een bericht achter in ons gastenboek